Vi är din pålitliga trädfällningspartner! 

Stihl motorsåg på stubbe med två visitkort framför

 MIDAS består av personal med lång erfarenhet av trädfällning samt högt säkerhetstänk som skräddarsyr lösningar för din trädgård. Allt från fällning av stora eller små, skadade eller friska enstaka träd till avverkning inför husbygge.  Vi är ett fullservice bolag som även hjälper till med flisning, bortforsling, borttagning av stubbar efter trädfällning samt återställning av marken.  Vi hjälper även till med häckklippning.

Inget träd är för svårt för oss, om trädet inte går att fälla från marken plockar våra klättrande trädfällare ner trädet bit för bit även på de mest ömtåliga platser, utan risk för skada på kringliggande byggnader. 

Vi erbjuder självklart RUT- avdrag på 50% av arbetskostnaden samt har alla utbildningar och certifikat som krävs enligt säker skog. Vi är fullvärdeförsäkrade via vår partner Svedea med ansvarsförsäkring upp till 10 000 000kr för din trygghet. 

 Om du har träd som skuggar, är döda eller rent av lutar över hus med risk för skador på hem och hus, slå oss en signal för kostnadsfritt prisförslag!

 

MIDAS
Säker Trädfällning i din närhet